Σπουδαίος Βεζένκοφ: Συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο, ήρθα στον Ολυμπιακό να αρχίσω κάτι καινούργιο

Ένα μεγάλο τρίποντο του Ντόρσεϊ από τα οχτώ μέτρα χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε και μαζί την κατάκτηση του IBT Crete.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί των Τούρκων και τόνισε για μία ακόμη φορά πως επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Επιπλέον ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο για την αντίδραση του μετά από ένα φάουλ πάνω στον Χέιζ-Ντέιβις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είναι του στυλ μου. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι.

Πολύ σκληρός αντίπαλος η Φενερμπαχτσέ, ξέρουμε ότι θα παίξουμε μαζί της στη 1η αγωνιστική. Σκληρές μάχες, δεν παίξαμε καλά. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα».

Για την ενσωμάτωση των παικτών: «Αμυντικά δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά παίξαμε physical και τους κρατήσαμε στους 70 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε την επίθεση. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες, πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του και την άμυνα: «Θέλουμε να τρώμε λίγους πόντους. Θέλουμε να παίζουμε σωστά, ένα μπάσκετ που κερδίζει. Έχουμε πολλές λύσεις επιθετικά, έχουμε 2 τραυματίες που είναι από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης. Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Ό,τι έγινε πριν 2 χρόνια μένει εκεί. Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...