Αστέρας – Ατρόμητος 1-2: Πρώτη νίκη στην εποχή Πάμπλο Γκαρσία, με τον Μακελελέ να παρακολουθεί από την εξέδρα

Έσπασε το ρόδι στη φετινή Super League ο Ατρόμητος, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην εποχή του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι από τον Αστέρα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και πανηγύρισαν τη νίκη με 1-2 για να φτάσουν τους 5 βαθμούς.

Από την άλλη οι Αρκάδες που θα περάσουν στην εποχή Μακελελέ, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, ήταν σαφώς επηρεασμένοι από την ξαφνική αποχώρηση του Ράσταβατς και δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο με τον Στάικο Βεργέτη για το συγκεκριμένο παιχνίδι στον πάγκο. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα σε δύο παιχνίδια για τον Αστέρα, ο οποίος έχει πανηγυρίσει μεγάλα εκτός έδρας αποτελέσματα κόντρα σε Άρη (ισοπαλία) και Παναθηναϊκό (νίκη). Το πρόβλημα δεν είναι φετινό, καθώς οι Αρκάδες έχουν να επικρατήσουν σε παιχνίδι στην έδρα τους από τις 28 Ιανουαρίου, όταν είχαν κερδίσει με 3-2 τον σημερινό τους αντίπαλο, Ατρόμητο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κυριάρχησε από την αρχή και προηγήθηκε με κεφαλιά του Μανσούρ στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 23′ ήρθε το 0-2, όταν μετά από γέμισμα ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος έξοδο και ο Καρλίτος το εκμεταλλεύτηκε πλασάροντας από μακριά σε κενή εστία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς όταν κόντρα στη ροή του αγώνα ο Κίνι με απρόσεκτο μαρκάρισμα έκανε πέναλτι και ο Μπαρτόλο το μετουσίωσε σε γκολ για το 1-2 στο 42′. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες, αλλά να μη βρίσκει τον δρόμο προς την ισοφάριση.

Μετά από αυτό το διάστημα που κράτησε περίπου δέκα λεπτά, ο Ατρόμητος ισορρόπησε, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι Περιστεριώτες κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους 1-2 μέχρι το φινάλε για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Αστέρας ( Στάικος Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Αλάγκμπε (46′ Τζανδάρης), Μούμο, Κρέσπι, Μπαρτόλο (72′ Τζίμας), Παλάσιος, Άνταμ (60′ Καλτσάς).

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Έντερ (82′ Καλοσκάμης), Ουεντραόγκο, Μπάκου (82′ Βρακάς), Μίχορλ (58′ Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69′ Φαν Βερτ)

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Γήπεδο: Θεόδ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 42′ πεν. Μπαρτόλο / 6′ Μανσούρ, 23′ Καρλίτος

Διαιτητής: Τσιάρας

Κίτρινες: Ντελί / Μίχορλ, Χουτεσιώτης, Φαν Βέερτ, Βρακάς, Κίνι

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...