Έδωσε το σύνθημα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν ο Κουντούρης: «Δεν υπάρχει 2η θέση για τον Ολυμπιακό»

Απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας χάντμπολ ο Μιχάλης Κουντούρης έδωσε το σύνθημα για μία ιστορική σεζόν για να τιμηθούν και γιορταστούν με πολλά τρόπαια τα 100 χρόνια του συλλόγου ενώ τους τόνισε πως «για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η 2η θέση»

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της ιστορικής σεζόν των 100 ετών από την ίδρυσή του στον τελικό του Σούπερ Καπ χάντμπολ των ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (14/9, 19:00) στο κλειστό της Ηλιούπολης, με τον πρόεδρο του ερυθρόλευκου Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, να δίνει το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης και μαζί το σύνθημα για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου στην Ελλάδα.

Απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας χάντμπολ έδωσε το σύνθημα για μία ιστορική σεζόν για να τιμηθούν και γιορταστούν με πολλά τρόπαια τα 100 χρόνια του συλλόγου ενώ τους τόνισε πως «για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η 2η θέση».

Ο κ. Κουντούρης απευθυνόμενος στην ομάδα τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρόνια, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Προσπαθούμε να διατηρούμε πάντα μια καλή επαφή μεταξύ διοίκησης και ομάδας. Να είμαστε σωστοί απέναντι σας και εσείς σωστοί απέναντι στο σύλλογο. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρόνια η φετινή. Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερη ομάδα και δεν υπάρχει για αυτόν η 2η θέση.

Γιατί στον Ολυμπιακό η 2η θέση ισοδυναμεί με ήττα.

Πάντα θα ζητάμε νίκες και τίτλους και φέτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, θέλουμε το κάτι παραπάνω από εσάς.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν το λέω για να μειώσω τις άλλες ομάδες. Η περσινή ήταν μια ιστορική χρονιά για το σύλλογο.

Ζήσαμε στιγμές δόξας στον τελικό με 7000 κόσμο στις κερκίδες. Θέλω να το δουλέψετε στο μυαλό σας, ότι είναι ένας στόχος που έμεινε ανεκπλήρωτος. Για να ξαναζήσουμε φέτος με επιτυχία, μια αντίστοιχη στιγμή με την περσινή.

Μπροστά μας έχουμε το Σούπερ Καπ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς για όλον το σύλλογο και είναι πολύ σημαντικό να τον κατακτήσουμε. Ο κόσμος μας τον περιμένει και θα χαρεί πολύ να έρθει αυτός ο τίτλος, για να ξεκινήσουμε ιδανικά αυτή την ιστορική σεζόν».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-2: Μόνη στην κορυφή με γκολ στο 98′ αλλά όλα γυρίζουν γύρω από τον τραυματισμό του Ρόδρι

Οι πρωταθλητές Αγγλίας πήραν κουράγιο από την ισοφάριση στο 98', ωστόσο γνωρίζουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολες μέρες μπροστά τους εφόσον επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση για ρήξη χιαστού στο γόνατο του Ρόδρι

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Ο Τζούρισιτς τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση

Ένα γκολ του Τζούρισιτς στο 81' (με παίκτη των Σερραίων στο χορτάρι από ώρα) λύτρωσε τους Πράσινους, ο Σέρβος σκόραρε ξανά στο 88' και κάπως έτσι ο ΠΑΟ απέφυγε με αγχωτικό τρόπο μια ακόμη χοντρή γκέλα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 24-36: Τον καθάρισε ξανά στην πρεμιέρα της Handball Premier, με μοναδική εμφάνιση του Σάββα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο...

GP Σιγκαπούρης: Περίπατος για Νόρις, δεύτερη θέση… λουκούμι για Φερστάπεν

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε με επιβλητικό τρόπο την τρίτη νίκη στην καριέρα του και... ροκάνισε ακόμη παραπάνω τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μαξ Φερστάπεν

Παναθηναϊκός: Υποβάλλεται σε μαγνητική στο αριστερό γόνατο ο Σλούκας, αμφίβολος για το Σούπερ Καπ

Ο αρχηγός των Πρασίνων ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής του για να φανεί αν θα δώσει το «παρών» στο Σούπερ Καπ

Πλήγμα με Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό, χάνει το Σούπερ Καπ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και θα απουσιάσει από την πρώτη επίσημη υποχρέωση των Πρασίνων απέναντι στον Ολυμπιακό στο Σούπερ Καπ

Κόκκινες οι Σπέτσες για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Πλημμύρισαν και οι Σπέτσες από χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού...

Ο Πανιώνιος έριξε βόμβα με Ντένις Τσερίσεφ

Σε μια απίστευτη μεταγραφή πολύ υψηλού επιπέδου προχώρησε ο...

Ρόμα – Ουντινέζε 3-0: Ντεμπούτο με το δεξί για Γιούριτς, οι Τζιαλορόσι έσπασαν το ρόδι την 5η αγωνιστική

Έπρεπε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική και να απομακρυνθεί...

Τζούρισιτς: Πρέπει να βλέπουμε όλους τους αγώνες σαν τους τελευταίους της ζωής μας

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά χάρη σε δύο γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς στο...