Γουίλιαν: Κορυφαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός, έχω μεγάλες φιλοδοξίες και είμαι πολύ ευτυχισμένος

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας κορυφαίο σύλλογο τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την πορεία του στην ομάδα

Ο Γουίλιαν φόρεσε την επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε τα γνωστά βραζιλιάνικα κόλπα του και συστήθηκε ήδη μέσω του video παρουσίασής του στον κόσμο της νέας του ομάδας, στιγμές μετά την επίσημη ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ όντας χαμογελαστός έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μέσα από την κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» τονίζοντας πως γνωρίζει ότι ήρθε σε έναν κορυφαίο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ενώ πρόσθεσε πως έχει μεγάλες φιλοδοξίες και εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για εμένα και θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζουν. Θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στον Πρόεδρο που ήταν πάντα υπέροχος μαζί μου και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου.

Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να παλέψει για περισσότερα. Ξέρω ότι κατάφεραν κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά, την κατάκτηση του Conference League και είμαι σίγουρος ότι το κλαμπ θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είμαι εδώ για να γίνω μέρος του συλλόγου και είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω.

Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, με υπέροχο γήπεδο και εγκαταστάσεις. Μέσα στον σύλλογο όλοι είναι υπέροχοι, τους ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα και όπως είπα είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Είμαι εδώ! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας εδώ στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα στα social media. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να τους κάνω χαρούμενους!».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...