Φάκελος Βάνια Ντρκούσιτς: Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Σλοβένο αμυντικό, τι απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Ο ΑΘΛΟΣ συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Βάνια Ντρκούσιτς - Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, η επιθυμία του να φορέσει τα ασπρόμαυρα και οι τελικές διαπραγματεύσεις με Σότσι, τις οποίες αναμένεται να χειριστεί προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης

Οι μηχανές του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δουλεύουν στο φουλ, με τον Δικέφαλο να προσπαθήσει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του Σουαλιχό Μεϊτέ που βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Τούμπα όπως σας ενημέρωσε το Athlonews την περασμένη Τετάρτη και στη συνέχεια να φουλάρει για να κάνει δικό του τον Βάνια Ντρκούσιτς.

Τα παιχνίδια με τη Μάλμε μπορεί να βάλουν ένα μικρό… φρένο στις μεταγραφικές υποθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας (πλην Μεϊτέ), ωστόσο είναι σίγουρο πως μετά το τέλος τους θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις.

Κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ

Ρόλο σε αυτές θα παίξουν και οι Τροστ-Εκόνγκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που δύσκολα θα φύγουν ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια με τη Μάλμε, αλλά από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά.

Το πιθανότερο είναι ο Έλληνας αμυντικός να παραμείνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου στα ασπρόμαυρα, εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα playoffs του Champions League όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την πώληση του παρά το έντονο ενδιαφέρον της Άιντραχτ, αλλά αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο 20χρονος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φρανκφούρτης.

Αυτός που μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την Τούμπα είναι ο Εκόνγκ και για αντικαταστάτης του Νιγηριανού προορίζεται ο Βάνια Ντρκούσιτς.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν κυκλώσει εδώ και καιρό το όνομα του Σλοβένου αμυντικού και τις τελευταίες ημέρες έχουν τρέξει την υπόθεση του σε σημείο που η ολοκλήρωση της μεταγραφής εξαρτάται πλέον από τον ΠΑΟΚ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ΑΘΛΟΣ.

Κι αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει πειστεί να φορέσει τα ασπρόμαυρα και παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την περίπτωση του, όπως η Ζενίτ, έχει βάλει ως προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, με τις απολαβές του ποδοσφαιριστή να αγγίζουν τα 1,1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και τη διάρκεια του συμβολαίου να είναι πιθανότατα τεσσάρων ετών.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συμφωνία με τη Σότσι όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ένα ζήτημα το οποίο θα χειριστεί προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έκανε από ένα σημείο και μετά στην υπόθεση του Φέντορ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τα ματς με τη Μάλμε, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να προσφέρει πάνω από 3.000.000 ευρώ και τη ρωσική ομάδα να αξιώνει για την ώρα 4 εκατ. ευρώ για τον Σλοβένο αμυντικό.

Ο 24χρονος που μέτρησε την περασμένη σεζόν 24 συμμετοχές, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Euro με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας όπου δεν έχασε λεπτό στην πορεία μέχρι τους «16» της διοργάνωσης.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Ο Κοτάρσκι έδωσε το σύνθημα και ο Δικέφαλος απέβαλε το άγχος με τεσσάρα στη Θεσσαλία (vid)

Οι μεγάλες επεμβάσεις του Κοτάρσκι έδιωξαν το άγχος του ΠΑΟΚ, ο οποίος με παίκτη παραπάνω από το 35' έβαλε τέσσερα γκολ στη Θεσσαλία και ο Τσάλοφ πανηγύρισε το πρώτο του

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να βρεθώ στο μνημόσυνο του πατέρα μου, άδικη η δικαστική απόφαση και ακραία η τιμωρία μου»

Με αναφορές στους αδερφούς Αγγελόπουλους και επίκληση στο συναίσθημα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «άδικη» και «ακραία» την τιμωρία του για τα instagram stories της περασμένης σεζόν ενώ άφησε αιχμές για τη «βιασύνη» της Δικαιοσύνης να τον τιμωρήσει παρότι στην Ελλάδα κινούνται αργά οι διαδικασίες

Προπόνηση στο Τράπανι ο Ολυμπιακός, ατομικό για ΜακΚίσικ και Έβανς

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για την...

GP Σιγκαπούρης: Κυριαρχική pole για Νόρις, πίσω του ο Φερστάπεν

Ο Λάντο Νόρις ήταν κυρίαρχος στις κατατακτήριες δοκιμές της...

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 0-3: Επιβλητική και αποτελεσματική με την αύρα του Τζάκσον

Η Τσέλσι πέρασε άνετα από την έδρα της Γουέστ...

Μεντιλίμπαρ: Πρώτος στόχος μας για τη σεζόν των 100 ετών είναι το πρωτάθλημα

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως πρώτος και μεγάλος στόχος της ιστορικής σεζόν των 100 ετών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα Ανδρούτσου

Ο Φορτούνης συνεχάρη με το περιβραχιόνιο τον Ροντινέι για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό

Ο πρώην αρχηγός των Ερυθρολεύκων συγχαίρει τον... μελλοντικό σε μία ανάρτηση με περσινές αναμνήσεις για τους Κυπελλούχους Ευρώπης

Πανσερραϊκός: Με τέσσερις απουσίες στο ΟΑΚΑ

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός...

LIVE: Άρης – Ολυμπιακός

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Άρης - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Super League

Super League 2: Ξεκίνημα με το δεξί για ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΛ τα... χρειάστηκε αλλά κατάφερε με ανατροπή να...