Ανακοίνωσε και Μπρόρσον για το κέντρο της άμυνας ο Ατρόμητος

Φραντζ Μπρόρσον κι επίσημα στον Ατρόμητο.

Ο 28χρονος Σουηδός στόπερ υπέγραψε την Τρίτη (23/7) το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες αποτελώντας την 11η καλοκαιρινή τους μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών στη Super League.

Ο Μπρόρσον, που έχει αγωνιστεί σε παραπάνω από 160 παιχνίδια με τη φανέλα της Μάλμε, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Παίκτης του Ατρόμητου ο Φραντζ Μπρόρσον. Η ενδέκατη προσθήκη για την ομάδα μας κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Φραντζ Μπρόρσον με ελεύθερη μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φραντζ Μπρόρσον (30/1/1996) είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες του κορυφαίου συλλόγου της Σουηδίας, Μάλμε με την οποία έχει πάνω από 160 συμμετοχές στην καριέρα του, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα. Επιπλέον, έχει 44 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, 22 εκ των οποίων στο Champions League.

Στον Άρη Λεμεσου μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2022. Στην ομάδα της Κύπρου αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταγράφοντας συνολικά 92 συμμετοχές κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2023/24) και ένα Σούπερ Καπ (2022/23).

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Φραντζ Μπρόρσον, που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «31», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Σήμερα είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για μένα, αφού νιώθω ότι έχω κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, ερχόμενος να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και ειδικότερα στον Ατρόμητο. Όλες αυτές τις μέρες που είχαμε τις συζητήσεις με την ομάδα, έμαθα τα καλύτερα. Μίλησα και με τον Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που πραγματικά μου μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον Τεχνικό Διευθυντή για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτό το διάστημα για να φτάσουμε σε συμφωνία και φυσικά τον προπονητή, τον κ. Πάμπλο Γκαρσία, για την εμπιστοσύνη.

Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί και το ίδιο ισχύει και εδώ στον Ατρόμητο, οπότε φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, ερχόμενος εδώ και βλέποντας αυτό το προπονητικό κέντρο, αυτά τα μεγάλα αποδυτήρια, αυτούς τους εξοπλισμούς, όλα τα μέσα που είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών, καταλαβαίνει κανείς ότι στην ομάδα αξίζουν τα καλύτερα.

Πλέον, ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου στην Πτολεμαΐδα και να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα μας κόντρα στον Άρη, που θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω και τους φιλάθλους μας, που περιμένω να τους δω στο γήπεδό μας».

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...