Παναθηναϊκός βόλεϊ Γυναικών: Διπλό χτύπημα με Τάνη και Αντωνακάκη

Με δύο ταλαντούχες αθλήτριες, που έχουν ήδη σημαντική εμπειρία στη Volley League Γυναικών, ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ανακοίνωσαν την απόκτηση της Ευαγγελίας Τάνη που έμεινε ελεύθερη από τον Ολυμπιακό και προορίζεται για δεύτερη πασαδόρος πίσω από την Αθηνά Παπαφωτίου αλλά και τη μεταγραφή της Γιωργίνας Αντωνακάκη που έπαιξε στο Μαρκόπουλο και θα είναι το αναπληρωματικό λίμπερο.

Η ανακοίνωση για την Τάνη: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ευαγγελία Τάνη , για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ένταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Ευαγγελία Τάνη, από τον Ολυμπιακό, που σήμερα γίνεται 20 ετών.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη καθώς η νεαρή πασαδόρος είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα και προσδίδει τεράστια ποιότητα στην πάσα.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο παρά το νεαρό της ηλικία της και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

2018-2019 ΟΠΑΘ Περσέας

2019-2023 Άρης

2023-2024 Ολυμπιακός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ευαγγελία Τάνη τόνισε Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το προπονητικό team. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ψυχικό σθένος, ώστε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του Πρωταθλήματος».

Η ανακοίνωση για την Αντωνακάκη: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γιωργίνα Αντωνακάκη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Μία ακόμα σημαντική κίνηση για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας καθώς απέκτησαν τη λίμπερο Γεωργίνα Αντωνακάκη από το Μαρκόπουλο.

Η 22χρονη αθλήτρια από το Ηράκλειο είναι μία σημαδιακή προσθήκη που δυναμώνει τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της:

2023-2024 Μαρκόπουλο

2022-2023 Ολυμπιακός

2021-2022 Πανναξιακός ΑΟΝ

2020-2021 ΑΟ Λαμίας

2020-2021 Ασκληπιός Τρικάλων

2013-2020 ΓΕ Ηρακλείου

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Αντωνακάκη ανέφερε «Είμαι ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι ένα ακόμα πιο δυνατό πρωτάθλημα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Εύχομαι να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να καταφέρουμε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...