«Θα δώσω τη ζωή μου για τη Ρεάλ»: Σείστηκε το Μπερναμπέου στην παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ (vids)

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ρεάλ γέμισαν το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το μεσημέρι της Τρίτης για να αποθεώσουν τον νέο τους... βασιλιά, με τον πανευτυχή Εμπαπέ να «κλέβει» την ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2009 στο κλείσιμο της ομιλίας του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και με τη βούλα ο νέος «βασιλιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης και του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το οποίο φόρεσε τα γιορτινά του για να τον υποδεχθεί το μεσημέρι της Τρίτης (16/7).

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη «Βασίλισσα» στο κατάμεστο Μπερναμπέου δηλώνοντας πως αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν από μικρό παιδί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή από περίπου 85.000 φιλάθλους της Ρεάλ ενώ στο πλάι του Εμπαπέ ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που τον καλωσόρισε στο νέο του σπίτι υπογραμμίζοντας πως πέτυχε το όνειρό του γιατί δεν τα παράτησε ποτέ.

Μεταξύ άλλων ο Πέρεθ ανέφερε για τον Εμπαπέ, που πήρε τη φανέλα με το νο. 9:

«Σε αυτή την ιστορική ημέρα, θα ήθελα πρώτα να συγχαρώ την Εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro2024. Συγχαρητήρια όχι μόνο για τη σπουδαία κατάκτηση, αλλά και για το ότι έδειξε πόσο άξιζε αυτό το τρόπαιο, νικώντας όλους τους αντιπάλους της.

Φίλοι της Ρεάλ, αυτό το κλαμπ είναι το μεγαλύτερο σε όλο τον κόσμο. Σε όλη αυτή την ένδοξη ιστορία, η Ρεάλ έχει δείξει τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει. Σε αυτό το ναό του παγκόσμιο ποδοσφαίρου που οι θρύλοι του αθλήματος έχουν μεγαλουργήσει, θα παρουσιάσουμε τον άνθρωπο που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο του όνειρο, τον Κιλιάν Εμπαπέ”, με τον κόσμο της Ρεάλ να παραληρεί στο άκουσμα του ονόματος του Γάλλου, την ώρα που εκείνος ανέβαινε στην εξέδρα. Ακολούθησε η αγκαλιά του Εμπαπέ με τον πρόεδρο της Ρεάλ, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και ο Πέρεθ συνέχισε την ομιλία του.

«Κιλιάν, σε καλωσορίζουμε στο σπίτι σου, στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Κατάφερες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και είσαι εδώ. Θέλω να δείξεις την αγάπη σου για αυτή τη φανέλα και να πρεσβεύεις όλα τα ιδανικά και τις αξίες της Ρεάλ. Οι φίλοι της Ρεάλ ξέρουν ότι αυτή η φανέλα δεν λυγίζει ποτέ.

Αυτός ο κόσμος θα είναι μαζί σου μέχρι το τέλος, θα βρίσκεται στο πλευρό σου. Έχεις πραγματοποιήσει το όνειρό σου γιατί ποτέ δεν τα παράτησες. Κιλιάν, σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανες να φορέσεις αυτή τη φανέλα και να είσαι εδώ. Η οικογένειά σου έχει φροντίσει να σε ακολουθεί και να σε βοηθά σε όλη σου την πορεία.

Δύο φορές έχεις υπάρχεις στην κορυφαία εντεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τέσσερις φορές στην κορυφαία. Αγαπητέ Κίλιαν. Είσαι εδώ. Συγχαρητήρια για την επίτευξη του ονείρου σας. Ερωτεύτηκες τη Ρεάλ Μαδρίτης ως παιδί και είδαμε πώς τα μάτια σου έλαμπαν από ενθουσιασμό όταν συναντούσες τα είδωλά σου εδώ. Θέλω να ξέρεις ότι η αγάπη σου για τη Ρεάλ Μαδρίτης σου έδωσε τη δύναμη να είσαι εδώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Με τη σειρά του ο Εμπαπέ θέλησε να μιμηθεί το είδωλό του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς στο κλείσιμο της δικής του ομιλίας μέτρησε στα ισπανικά μέχρι το «3» και φώναξε «Hala Madrid» όπως ακριβώς είχε κάνει ο CR7 πίσω στο 2009.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πανευτυχής Εμπαπέ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έγιναν πολλά αλλά με εμπιστεύτηκε από την αρχή. Το όνειρο μου σήμερα έγινε πραγματικότητα. Έχω ονειρευτεί πολλές φορές τη στιγμή αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα το ζω. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...