26.3 C
Athens

Ξέσπασε ο Φερστάπεν: «Την έχω χεσ@@@ την κριτική, γυρίζω στο σπίτι και ζω τη ζωή μου»

Πρωτοφανές ξέσπασε από τον Μαξ Φερστάπεν για την κριτική που δέχεται μετά τη σύγκρουση με τον Λάντο Νόρις στο Γκραν Πρι της Αυστρίας.

Μαξ Φερστάπεν και Λάντο Νόρις μονομάχησαν για τη νίκη στην Αυστρία, η οποία ωστόσο πήγε στον Ράσελ μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση, η οποία οδήγησε τον Βρετανό της McLaren σε εγκατάλειψη και τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή στην 5η θέση.


Αυτός που τιμωρήθηκε για το συμβάν ήταν ο Φερστάπεν, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε σκληρή κριτική που οδήγησε στο ξέσπασμα του. Το μόνο που ενδιαφέρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι να κρατήσει καλές σχέσεις με τον Λάντο Νόρις.

«Τα έχω χεσ@@@ όλα αυτά, γυρίζω στο σπίτι μου και ζω τη ζωή μου» είπε ο Φερστάπεν στο περιθώριο του Γκραν Πρι Βρετανίας αυτό το τριήμερο (5-7 Ιουλίου) και συνέχισε.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κρατήσω τη σχέση μου με τον Λάντο, διότι είμαστε καλοί φίλοι.

Μετά τον αγώνα είπα ότι έπρεπε να αφήσουμε τα πράγματα να καλμάρουν, διότι τα συναισθήματα ήταν έντονα, και έτσι μιλήσαμε αμέσως τη Δευτέρα και νομίζω ότι φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι απολαύσαμε αυτή τη μάχη μας.

Είδαμε και οι δύο το συμβάν, και ήταν μια μικρή και ανόητη επαφή, που όμως είχε μεγάλες επιπτώσεις και για τους δύο μας. Λίγο περισσοτερο για τον Λάντο, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το δικό του κλατάρισμά.

Όμως μας αρέσει να αγωνιζόμαστε σκληρά, έτσι κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια, και όχι μόνο στη Formula 1 αλλά ακόμα και στους διαδικτυακούς αγώνες, και έχουμε διασκεδάσει πολύ. Αυτά τα πράγματα πρέπει να συνεχίζονται διότι αυτό μας αρέσει να κάνουμε, και πιστεύω ότι είναι σπουδαίο και για τη F1».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς