33.1 C
Athens

Γκάλης: Συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά στο ΣΕΦ, θέλω να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ

Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης βρέθηκε ξανά στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση της εθνική Ελλάδας απέναντι στην Αίγυπτο και χαρακτήρισε συγκλονιστικό το συναίσθημα να βρίσκεται ξανά στο ΣΕΦ και εξέφρασε την πεποίθησή πως η γαλανόλευκη θα βρεθεί στο Παρίσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα ωραία λόγια (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο). Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα δούμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο».

Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».

Για την αγάπη του Έλληνα για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς