31.3 C
Athens

MozzartSport: «Συνάντηση Πετρούσεφ με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι» (vid)

Το σέρβικο Μέσο υποστηρίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ και παρουσιάζει video από τη συνάντηση που είχε ο παίκτης του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή-μαμούθ του Σάσα Βεζένκοφ, στη Σερβία πήραν… φωτιά τα σενάρια μιας ακόμα επιστροφής: αυτής του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα.

Η MozzartSport παρέθεσε video που κυκλοφορεί στο «X» και δείχνει τον Σέρβο ψηλό του Ολυμπιακού να συζητά στο λόμπι γνωστού ξενοδοχείου στο Βελιγράδι (εκεί βρίσκεται η εθνική Σερβίας και προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες) με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζέλικο Ντρτσέλιτς. Το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι της Σερβίας θέλουν την επιστροφή του Πετρούσεφ (εκεί αγωνίστηκε τη σεζόν 2022/23) καθώς αναζητούν παίκτη για τη θέση «4» (έχει αποκτηθεί ο Μάικ Ντάουμ από την Εφές).

Το σενάριο αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο με τον υπερπληθυσμό που δημιουργείται στη front line του Ολυμπιακού με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, πολύ περισσότερο αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Πετρούσεφ θα είναι ο 3ος πάουερ φόργουορντ στην ερυθρόλευκη ιεραρχία.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2026 και με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων πέρυσι σε 22 παιχνίδια στη EuroLeague μέτρησε 6,3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ ανά 15’37” συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς