31.3 C
Athens

Διπλό χτύπημα για τη Λαμία με Ρατόν και Σιμόνι

Με τον Αλβάρο Ρατόν ενισχύθηκε στη θέση του τερματοφύλακα η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας.

Παράλληλα, εππισημοποίησε και τη συμφωνία με τον Άλμπερτ Σιμόνι που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του βόρειου ομίλου της Super League 2 με τη φανέλα του Μακεδονικού.

Η ανακοίνωση για τον Ρατόν: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (29.01.1993) Ισπανό τερματοφύλακα, Alvaro Raton.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας με την οποία φέτος σημείωσε 29 συμμετοχές, κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Πολωνίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σαραγόσα, Ντεπορτίβο Αραγκόν, Βιγιανοβένσε, Μπέτις Β, Αλγεθίρας, Αρόγιο και Μοντανέρος.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Η ανακοίνωση για Σιμόνι: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (05.11.1996) επιθετικό, Άλμπερτ Σιμόνι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Μακεδονικού με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2, σημειώνοντας 15 γκολ σε 29 συμμετοχές πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και Νέα Καλλικράτεια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς