26.6 C
Athens

Πάτησε Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Πάτησε Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει και επίσημα το τρίτο καλοκαιρινό μεταγραφικό χτύπημα των Κυπελλούχων Ευρώπης

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Ντάνι Γκαρθία.

Ο Ισπανός χαφ έφτασε στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει με τους Ερυθρόλευκους, αποτελώντας έτσι την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή των Κυπελλούχων Ευρώπης μετά τους Στάμενιτς και Αναγνωστόπουλο.

Ο 34χρονος χαφ αποτελεί προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους τριετία στην Έιμπαρ και έδειξε από την πρώτη στιγμή πως τον θέλει στο Λιμάνι για αντικαταστάτη του Ιμπόρα τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στις τρεις σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της Έιμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε την πρώτη περίοδο (2015-16) 35 παιχνίδια, τη δεύτερη (2016-17) 38 ματς, ένα τέρμα και μία ασίστ και την τρίτη (2017-18) 32 αγώνες και μία ασίστ.

Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως μετά τον Ιμπόρα, χρειάζεται στο ρόστερ του και την εμπειρία του Ντάνι Γκαρθία, που αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Μπιλμπάο, με την οποία πανηγύρισε φέτος το Κύπελλο Ισπανίας έχοντας 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς