31 C
Athens

ΑΕΚ: Σε καλό στάδιο του Στρακόσια, προχωρημένες οι επαφές με την Μπρέντφορντ

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει θετικά τα επόμενα 24ωρα την υπόθεση του Θωμά Στρακόσια, με την υπόθεση να προχωρά αρκετά και τις εξελίξεις να φανερώνουν διάθεση της Μπρέντφορντ για συμφωνία

Η απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν διαφοροποίησε το πλάνο της ΑΕΚ που ήταν αποφασισμένη να κινηθεί για τερματοφύλακα που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει συναγωνισμό στον Ιταλό.

Πρώτος στόχος ήταν εξαρχής ο Θωμάς Στρακόσια που διατηρεί συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ ως το 2026, με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τις Μέλισσες ώστε μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του και να κλείσει θετικά η υπόθεση για τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής Αλβανίας στο φετινό Euro.

Ο 29χρονος (1μ.93) τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και μεταπήδησε σε αυτά της Λάτσιο όπου εξελίχθηκε σε βασικό αφού δόθηκε για έναν χρόνο δανεικός στη Σαλερνιτάνα.

Με τη φανέλα της Λάτσιο μέτρησε 208 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε 62 παιχνίδια) ενώ αποχώρησε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 για την Μπρέντφορντ όπου όμως μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς