27.8 C
Athens

Ο Γκιώνης ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό: «Χαίρομαι που μένω στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στα 44 του ετοιμάζεται για την έκτη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο στόχος του είναι να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Έλληνας αθλητής ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό στο πινγκ πονγκ και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία κέρδισε ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γκιώνη για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αφού έδωσε τα χέρια και για τη νέα χρονιά με τον σπουδαίο Παναγιώτη Γκιώνη που πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συγκεκριμένη συμφωνία φανερώνει περίτρανα ότι το τμήμα θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και τη νέα χρονιά, καθώς διατήρησε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο ρόστερ του.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Γκιώνης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, φυσικά, που θα αγωνιστώ και την επόμενη χρονιά με την ομάδα της καρδιάς μου. Φέτος, ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου και χάνοντας το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει, ώστε του χρόνου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό μας στην κορυφή της Ελλάδας μετά από αρκετά χρόνια. Υγεία να έχουμε και τα καλύτερα έρχονται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς