24.7 C
Athens

Πάφος – Παναθηναϊκός 0-0: Αναιμικοί οι Πράσινοι στο δεύτερο φιλικό στην Αυστρία

Ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε και ο Παναθηναϊκός από το 14-0 απέναντι σε μια… αυστριακή μπυραρία ερασιτεχνικού επιπέδου, έμεινε στο 0-0 στην Αυστρία στο δεύτερο φιλικό κόντρα στην Πάφο.

 

Χωρίς αρκετούς παίκτες λόγω άδειας και τραυματισμών, με τους Μπακασέτα (τελευταία στιγμή έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο ζέσταμα και τη θέση του πήρε ο Λημνιός) και Γεντβάι (αποχώρησε με ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του φιλικού) να χάνουν ουσιαστικά το παιχνίδι, οι Πράσινοι παρουσίασαν αναιμική εικόνα επιθετικά και δεν έβαλαν δύσκολα στην Κυπελλούχο Κύπρου με το 0-0 να είναι απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα.

Η Πάφος είχε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον Τάνκοβιτς. Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στο 26′ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Λοντίγκιν πρόλαβε και έδιωξε ενώ στο 43′ από κάθετη του Ζάιρο, βγήκε τετ α τετ και νικήθηκε στο πλασέ που επιχείρησε.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα έχει να θυμάται στο ίδιο κομμάτι του αγώνα το δοκάρι του Γερεμέγεφ στο 33′ μετά το γύρισμα του Μαντσίνι από τα δεξιά.

Οι Κύπριοι έδειξαν πιο φρέσκοι στο δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκαν με εξαίρεση ένα σουτ του Τσοκάι στο 81′ ενώ εκείνοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 53′ με τον Κορέια που δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ντραγκόφσκι.

ΠΑΦΟΣ (Χουάν Κάρλος Καρθέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο (69’ Πηλέας), Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο (69’ Ντε Μπρίτο), Ζάιρο (69’ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς (84’ Ενχαγκά), Ναμ (69’ Ελία), Ντράγκομιρ (83’ Κολώτας), Πελάζιο, Κορέια (83’ Τουμάσι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (46′ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ (69′ Κατρής), Γεντβάι (24′ Ζέκα), Κώτσιρας (46′ Πέρεθ), Βιλένα (69′ Κυριόπουλος), Αράο (69′ Τσοκάι), Μαντσίνι (69′ Νίκας), Λημνιός (46 Φικάι), Τζούρισιτς (69′ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (69′ Νταμπίζας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς