26.2 C
Athens

Πέδρο Ρεμπότσο ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο 29χρονος Πορτογάλος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Αλ Καλίζ είναι η περίπτωση που προχωράει ο Παναθηναϊκός για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την «πόρτα» από τον Δημήτρη Γιαννούλη

Στην απόκτηση του Πέδρο Ρεμπότσο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίζ προχωράει ο Παναθηναϊκός.

Μετά το ναυάγιο με τον Δημήτρη Γιαννούλη που αποτελούσε βασικό στόχο των Πρασίνων για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας οι Πράσινοι στράφηκαν στην περίπτωση του 29χρονου Πορτογάλου και βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να βρεθεί ακόμη και μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να ταξιδέψει για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του τριφυλλιού.

Ο Πέδρο Ρεμπότσο προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκινγκάμπ, Λεχ Πόζναν, Μπεσίκτας και Πάσος Φερέιρα. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είχε 5 ασίστ σε 37 συμμετοχές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς