30.2 C
Athens

A Moment to Remember: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη, με την απόσυρση της φανέλας του αρχηγού

Την ευκαιρία να παραβρεθούν στη μεγάλη βραδιά προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη θα έχουν όσοι φίλοι του Ολυμπιακού προμηθευθούν τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν σήμερα, για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η βραδιά στο ΣΕΦ περιλαμβάνει τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση των Ερυθρολεύκων για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, ενώ το κορυφαίο γεγονός της εκδήλωσης θα είναι η τελετή απόσυρσης της φανέλας του Πρίντεζη.

Η ανακοίνωση:

H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με εξαιρετική τιμή και χαρά ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ, «A MOMENT TO REMEMBER»!!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/09/2024 με ώρα έναρξης 21:15 και περιλαμβάνει την τελετή απόσυρσης της φανέλας του μεγάλου αρχηγού, καθώς και τον φιλικό αγώνα με την 6 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι Τελ Αβιβ, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

* Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 3/7/2024 στις 16:00.

* Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

* Αρχικά η προπώληση θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2023/2024 από την Τετάρτη 03/07/2024 και ώρα 16:00 μέχρι και την Κυριακή 07/07/2024 και ώρα 22:00 από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr, βάζοντας στο ειδικό πεδίο των «κουπονιών» το BARCODE του εισιτηρίου διαρκείας τους χωρίς την παύλα (-).

* Από Δευτέρα 08/07/2024 τα εισιτήρια θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους.

* Μέρος των εσόδων των εισιτηρίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του Γιώργου Πρίντεζη.

* Στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώνονται και άλλες πληροφορίες σχετικά την εκδήλωση, όπως τρόποι συμμετοχής του κοινού στη γιορτή, πολύ μεγάλες εκπλήξεις για όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν, πληροφορίες για τους υψηλούς καλεσμένους που θα τιμήσουν τον μεγάλο αρχηγό με την παρουσία τους και πολλά άλλα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς