22.5 C
Athens

Στον ΠΑΟΚ και τυπικά ο Μπάσης

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αχιλλέα Μπάση. Ο 30χρονος (1μ98) μετά τη θητεία του στον Μίλωνα αποφάσισε να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει έναν από τους βασικούς κεντρικούς της ομάδας του Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Πριν τον Μίλωνα, ο Μπάσης αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Κηφισιά, ΟΦΗ, Εθνικό Πειραιά και Πανελλήνιο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αχιλλέα Μπάση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 13/03/1994, ο Αχιλλέας Μπάσης αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 198cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Πανελλήνιο τη σεζόν 2010-11. Στο Πανελλήνιο παρέμεινε έως τη σεζόν 2014-15, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2015-18) στον Εθνικό Πειραιώς, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Volley League ανδρών τη σεζόν 2016-17, ενώ αγωνίστηκε και στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2017-18.

Την επόμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε με φανέλα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας ακόμα μία άνοδο στη Volley League ανδρών, ξεχωρίζοντας μάλιστα με τις εμφανίσεις του.

Την επόμενη διετία (2019-21) έπαιξε με τη φανέλα της Κηφισιάς, πραγματοποιώντας και εκεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Volley League ανδρών.

Κάτοικος Αθήνας παρέμεινε και την επόμενη διετία (2021-23), παίζοντας με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην διετία αυτή κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ, και δύο Λιγκ Καπ.

Την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μίλωνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του, στην καλή πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και CEV Cup.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπάσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Οι στόχοι της ομάδας εναρμονίζονται πλήρως με τους δικούς μου, και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε να επιτευχθούν. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, και να γίνει ο έβδομος παίκτης της ομάδας μας τη νέα χρονιά».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αχιλλέα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς