22.5 C
Athens

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόσα: «Πήρες κάτι λιγότερο από 1 εκ. για να αποδεσμευθείς, έχεις αρχ… και με ακολουθείς ακόμα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε το ποσό της αποζημίωσης του Λούκα Βιλντόσα και τον χαρακτήρισε «μάγκα με αρχ@@@» επειδή συνεχίζει να τον ακολουθεί στο instagram

Ο Λούκα Βιλντόσα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Τρίτης, σε μια μεταγραφή που το παρασκήνιό της το διαβάσατε αναλυτικά στον ΑΘΛΟ νωρίτερα. Ο Αργεντινός ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της αποδέσμευσής του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τον ευχαρίστησε με μια σύντομη ανάρτηση στα social media.

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο με Βιλντόσα και το έξτρα κίνητρο που έφερε η διαρκής στοχοποίηση από τον Αταμάν

Οι πιθανότητες να μην υπάρξει αντίδραση από τον διάσημο λογαριασμό dpg7000 του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν ελάχιστες. Με ένα βιντεάκι, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε «μάγκα με αρχ…» τον Αργεντινό γκαρντ για το ότι συνεχίζει να τον ακολουθεί, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ποσό της αποζημίωσης που έλαβε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος στο σχετικό story που ανέβασε για τον Λούκα Βιλντόσα

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα, στο δίνω. Γνωρίζοντας πως ήταν να πας στον Ολυμπιακό πήρες κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο για να αποδεσμευθείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει. Chapeau. Έχεις αρχ… ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1”, αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς