22.5 C
Athens

Επίσημο του Μπρινιόλι στην ΑΕΚ ως το 2027

Οριστικά τέλος στο κρυφτούλι που… παιζόταν εδώ και λίγους μήνες μπήκε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) από την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ως το 2027.

Ο τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (και μπήκε στον πάγο όταν έγινε αντιληπτό πως θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και για αυτό δεν ανανεώνει), ανακοινώθηκε τελικά από τους Κιτρινόμαυρους και αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ματίας Αλμέιδα.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέτρησε 86 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κράτησε το μηδέν σε 47 παιχνίδια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τον νέο μου προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους κι ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για την νέα σεζόν. Έχω όπως και η ομάδα συνολικά, τους υψηλότερους δυνατούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πετύχουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του.

ΑΕΚ: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση του Μπρινιόλι, τελειώνει το… κρυφτούλι τόσων μηνών

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως ελεύθερος, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Λεγανιές, Παλέρμο, Έμπολι και Παναθηναϊκό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς