22.5 C
Athens

Μεγάλη τιμή για τον Έσε: Ο μέσος του Ολυμπιακού πάει οριστικά Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεγάλη στιγμή και τεράστια τιμή για τον Σαντιάγο Έσε που θα εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Αργεντινής (Κ23) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι όπως έγινε γνωστό από τα Μέσα της χώρας του.

Ο ταλαντούχος μέσος του Ολυμπιακού εξέπληξε θετικά τον Χαβιέρ Μαστσεράνο στην προετοιμασία και στα δύο φιλικά με την εθνική Παραγουάης και ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής Κ23 του έδωσε την ευκαιρία, με τους Ερυθρόλευκους να μη στέκονται εμπόδιο και να δίνουν την απαραίτητη άδεια στον ποδοσφαιριστή τους.

Ως εκ τούτου, ο 22χρονος θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και για δεύτερο σερί καλοκαίρι (όταν την περασμένη σεζόν πήρε μεταγραφή από την Ουρακάν στους Ερυθρόλευκους) δεν θα ξεκουραστεί. Η Αργεντινή Κ23 βρίσκεται σε όμιλο με Μαρόκο, Ουκρανία και Ιράκ.

Σημειώνεται πως από την εθνική ομάδα της Αργεντινής, το «παρών» στο Τόκιο θα δώσουν τρεις ποδοσφαιριστές: Ο Χερόνιμο Ρούλι (τερματοφύλακας του Άγιαξ), ο Νικολάς Οταμέντι (αμυντικός της Μπενφίκα) και ο Χουλιάν Άλβαρες (επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς