24.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Αναγνωστόπουλο

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν μετά από εκείνη του Μάρκο Στάμενιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι επίσημα ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή για τη σεζόν 2024/25 μετά από εκείνη του Μάρκο Στάμενιτς.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Κυπελλούχους Ευρώπης, κλείνοντας έτσι την ελληνική τριάδα μαζί με τους Τζολάκη και Πασχαλάκη.

Με τη φανέλα της Κηφισιάς, από την οποία έμεινε ελεύθερος, στα δυόμιση χρόνια που αγωνίστηκε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και μέτρησε 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κρατώντας σε 31 παιχνίδια το μηδέν παθητικό, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς