24.5 C
Athens

Ολυμπιακός χάντμπολ: Παρελθόν ο Δομπρής, σε τουρνουά στην Οχρίδα οι Ερυθρόλευκοι

Η θητεία του Μπάμπη Δομπρή στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ευχαρίστησαν τον έμπειρο διεθνή πλέι μέικερ που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση πέντε τροπαίων και στη διαδρομή στον παρθενικό ευρωπαϊκό τελικό του τμήματος χάντμπολ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ για τον Δομπρή: «Το καλοκαίρι του 2022, όταν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, είναι πάντα χαρά και τιμή. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο». Και έτσι έγινε. Ο Μπάμπης Δομπρής τίμησε τα χρώματά μας, τα έδωσε… όλα για την ομάδα χάντμπολ.

Τρία χρόνια μαζί, ζήσαμε μεγάλες στιγμές, κατακτήσαμε πέντε τρόπαια: δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Super Cup, ένα Κύπελλο. Φτάσαμε μαζί σε ευρωπαϊκό τελικό!

Μπάμπη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σου, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο!»

Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς φορτσάρει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αναμένεται να βρεθεί στην Οχρίδα όπως πέρυι. Συγκεκριμένα, από τις 20/8 ως τις 24/8, οι Ερυθρόλευκοι θα συμμετάσχουν στο υψηλού επιπέδου τουρνουά της Βόρειας Μακεδονίας «Krste Andonovski», με αντιπάλους τις ομάδες Βαρντάρ, Αλκαλόιντ, Παρτιζάν, Ντινάμο Πάντσεβο, Λόβτσεν και Τσέλιε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς