28.7 C
Athens

Η Ντιναμό Κιέβου υποχωρεί, ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει και ο Κεντζιόρα πλησιάζει στην Τούμπα

Προς θετική κατάληξη οδεύει η υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς η Ντιναμό Κιέβου υποχωρεί και κάνει πίσω για το… τρελό μπόνους που απαιτούσε για τον Πολωνό αμυντικό, την ώρα που ο Δικέφαλος ανεβαίνει λίγο από την αρχική του προσφορά και έτσι οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν κάπου στη μέση.

Το θέμα του Τόμας Κεντζιόρα είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο απ’ όλα αυτή τη στιγμή του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται ικανοποιημένος (για την ώρα) με το υλικό που έχει για τις υπόλοιπες θέσεις.

Κι αυτό είναι λογικό, καθώς ο Ρουμάνος έχει στη διάθεση του για να δουλέψει τους δύο επιθετικούς που βασίστηκε την περασμένη σεζόν (Μπράντον, Σαμάτα), δεν έχασε τον Γιάννη Κωνσταντέλια και αριθμητικά στα χαφ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Μεϊτέ να φεύγει (επίσης για την ώρα) και τον Μαντί Καμαρά να έρχεται.

ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι υπομονής με Μεϊτέ έχει φέρει την υπόθεση στα μέτρα των Ασπρόμαυρων

Κάπως έτσι οι Ασπρόμαυροι κάνουν την τελική τους κίνηση για τον 30χρονο σέντερ μπακ πριν εξετάσουν εναλλακτικές περιπτώσεις για την άμυνα και ανεβαίνουν λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ που πρόσφεραν αρχικά στην Ντιναμό Κιέβου.

Φυσικά στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν ξεκαθαρίσει πως δε συζητάνε ούτε για αστείο τις αρχικές απαιτήσεις των Ουκρανών που ήταν 500.000 ευρώ και άλλες 500.000 σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει την παρουσία του στο League Stage του Champions League.

Πρόκειται για απαιτήσεις παράλογες για τον απλό λόγο ότι το συμβόλαιο του Πολωνού αμυντικού με την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται σε έξι μήνες. Μάλιστα μπορεί να αποκτήσει την ελευθέρας του από τώρα εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, ωστόσο στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μην εκμεταλλευτούν αυτό το παραθυράκι και να τα βρουν κάπου στη μέση με την ουκρανική ομάδα.

Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί, μιας και στην Ντιναμό Κιέβου το ζύγισαν και με τον κίνδυνο να χάσουν τον παίκτη χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία απέσυραν από το τραπέζι τον μπόνους των 500.000 ευρώ. Φυσικά και οι απαιτήσεις είναι πλέον λιγότερες και όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα τα βρουν περίπου στις 250.000 ευρώ και ο Κεντζιόρα θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τούμπας, εκεί που την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας 3 γκολ σε 47 εμφανίσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς