28.7 C
Athens

Μεντιλίμπαρ: Φαίνεται ότι στα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά για μένα ήταν η ώρα να κερδίσω καινούρια πράγματα

Όταν πριν από 5 μήνες αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δε φαντάστηκε ότι θα συνέδεε τόσο σύντομα το όνομά του με την ιστορία του συλλόγου.

Ο Βάσκος τεχνικός βοήθησε τους Ερυθρόλευκους να κατακτήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του ποδοσφαιρικού τμήματος και πλέον ετοιμάζεται για μία ακόμα χρονιά – πρόκληση με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cerο, ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για την εμπειρία του στον πάγκο των Πειραιωτών: «Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς αλλά για μένα ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για την πορεία στο Conference League πως
«Φτάσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε».

Ο 63χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην απόλυσή του από τη Σεβίλλη τον περασμένο Οκτώβριο, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Europa League: «Στο παρελθόν υπήρχαν ήδη τρεις αλλαγές προπονητή και υπήρχε μια βιασύνη να επιστρέψουμε στις ψηλές θέσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και τότε ήταν που είπαμε αντίο. Η αποχώρησή μου από τη Σεβίλλη με πλήγωσε γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλά πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο», δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς