29.5 C
Athens

«Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για Κοτάρσκι κάνουν δύσκολη την κατάσταση για την Τζένοα»

Δυσκολεύει η απόκτηση του Κοτάρσκι για την Τζένοα, η οποία σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα είναι έτοιμη να βάλει μπροστά ένα δεύτερο πλάνο για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο ΠΑΟΚ ζητάει 9 εκατ. ευρώ για τον Κροάτη

Με την προσπάθεια της Τζένοα για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι ασχολείται ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι.

Όπως αναφέρει, οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη τερματοφύλακα αλλά και η επιθυμία να τον κρατήσει μέχρι τα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, κάνουν δύσκολη την κατάσταση για τους Ιταλούς που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν ένα δεύτερο πλάνο στο μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Αυτό είναι να κινηθούν για την απόκτηση του Πιέτρο Τερατσιάνο της Φιορεντίνα, ώστε να υπάρχει ένας αξιόλογος τερματοφύλακας με εμπειρία στο ρόστερ. Με αυτόν τον τρόπο η Τζένοα θέλει να κερδίσει χρόνο ώστε να καλύψει λίγο αργότερα το κενό του Ζόσεπ Μαρτίνεθ που θα συνεχίσει στην Ίντερ.

Σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι τα χρήματα που ζητάει ο Δικέφαλος είναι 9 εκατ. ευρώ, ενώ να θυμίσουμε πως τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν πως πρόταση της Τζένοα ήταν 4.000.000 ευρώ και η παραχώρηση του Γεμπόα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς