29.7 C
Athens

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον Λούκα Βιλντόσα

Μεταγραφική έκπληξη από τον Ολυμπιακό που συμφώνησε και με τον Λούκα Βιλντόσα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό ο Λούκα Βιλντόσα! Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κλείσουν τον Αργεντινό γκαρντ ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Ο 29χρονος πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, της Μπασκόνια και των Μπακς δεν κατάφερε να «κολλήσει» σε αυτό που ήθελε να φτιάξει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό και αποδεσμεύεται (στη θέση του αποκτήθηκε ο Λορέντζο Μπράουν) παρότι είχε τριετές συμβόλαιο.

 

Την περασμένη σεζόν, ο Βιλντόσα μέτρησε 5,8 πόντους (37% τρίποντο) και 1,5 ασίστ στη EuroLeague (27 παιχνίδια) ανά 15′ συμμετοχής με τον 29χρονο να καλείται να επιστρέψει στα γνώριμα για αυτόν στάνταρ μετά από μια σεζόν που δεν κύλησε ιδανικά για τον ίδιο παρότι η ομάδα του κατέκτησε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Αργεντινός έχει το κίνητρο, θέλει να βρει τον καλό του εαυτό σε μια ομάδα με ρόλους, χρόνο και έναν κορυφαίο προπονητή που έχει δείξει πως μπορεί να αξιοποιήσει τους ταλαντούχους παίκτες…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς