31.2 C
Athens

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Πόρτο ο Κάρμο

Ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Πόρτο ενόψει της νέας σεζόν, με τα δεδομένα ωστόσο να μην αλλάζουν και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του

Η προετοιμασία της Πόρτο ενόψει της νέα σεζόν ξεκινάει, με τον Νταβίντ Κάρμο να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση των Δράκων.

Ο 24χρονος αμυντικός αποτέλεσε βασικό πυλώνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ιστορική κατάκτηση του Conference League και οι Ερυθρόλευκοι παλεύουν για την απόκτηση του, με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να μη σταματάνε.

Ωστόσο προς ώρας δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη και όπως είναι απολύτως λογικό, ο Κάρμο βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Πόρτο ενόψει της νέας σεζόν.


Σύμφωνα με το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα της Record, η Πόρτο έχει στα χέρια της πρόταση 12 εκατ. ευρώ + 3 εκατ. ευρώ σε μορφή bonus (15 εκατ. ευρώ συνολικά), με τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό να είναι πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και να επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς