28.9 C
Athens

Μαντζούκας: Ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο ο Άρης, ενθουσιασμένος που ήρθα

Ενθουσιασμένος που θα φοράει τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο 20χρονος άσος θα αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Άρη:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την έλευσή μου στον ΑΡΗ και ανυπομονώ να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη μέσα στο παρκέ.

Σίγουρα χαίρομαι που έρχομαι σε μια ομάδα η οποία είχε τόσο καλή παρουσία πέρυσι. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας θα είναι έντονη, με τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Super Cup και EuroCup και εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, κάτι ακόμα καλύτερο από πέρυσι».

Για τον ελληνικό κορμό του Άρη: «Ναι, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει δυνατός ελληνικός κορμός. Πέρα από την ισχύ και τη δυναμική που δίνει στην ομάδα εντός παρκέ, αυτό βοηθά πολύ και εξωαγωνιστικά. Είμαι χαρούμενος που θα το έχουμε στον Άρη».

Για το μήνυμα του στον κόσμο: «Υπόσχομαι να δίνω το 100% στο παρκέ. Θέλουμε τον κόσμο μαζικά δίπλα μας και στόχος μας είναι να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς