30.2 C
Athens

Μεσολόγγι: 38χρονος ξυλοκόπησε την 26χρονη έγκυο σύντροφό του

Σε σχηματισμό δικογραφίας προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Μεσολογγίου σε βάρος ενός 38χρονου για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 26χρονη σύντροφός του.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες την χτυπάει, την απειλεί και την εξυβρίζει, ενώ είναι έγκυος.

Μάλιστα, ο δράστης το Σάββατο στις 13:30 και ενώ η γυναίκα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αφού την εξύβρισε και την απείλησε, φέρεται να όρμησε πάνω της και πιάνοντάς το λαιμό της με τα χέρια του άρχισε να τη χτυπάει σε όλο το σώμα και στην κοιλιά και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από την οικία τους.

Μια σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία και στο Λουτράκι

Παράλληλα, χειροπέδες σε 50χρονο ιρανικής καταγωγής έβαλαν αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, έπειτα από καταγγελία της ομοεθνούς συντρόφου του ότι την χτύπησε με τα χέρια του στο σώμα της προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ενημερώθηκε για τα δικαιώματά της και δήλωσε ότι επιθυμεί τη δυνατότητα παροχής panic button και εγκαταστάθηκε σχετική εφαρμογή στο κινητό της τηλέφωνο.

Επίσης, η γυναίκα επιθυμούσε την μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα του αρμόδιου Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας.

ΠΗΓΗΈθνος
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς