28.1 C
Athens

«Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν»: Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην επιθυμία αποχώρησης του Ορμπελίν Πινέδα

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα μετέφερε δημόσια την επιθυμία αποχώρησης του Μεξικανού παίκτη από την ΑΕΚ και με διαρροή προς τα ΜΜΕ οι Κιτρινόμαυροι απάντησαν ότι δεν εκβιάζονται από κανέναν

Ο Ορμπελίν Πινέδα έγινε πέρυσι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ με 6,5 εκ. ευρώ. Παρ’ όλα αυτά ο Μεξικανός είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, δεδομένου ότι φέρεται να έχει εκφράσει σχετική επιθυμία όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του σε συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο σε ελληνική ιστοσελίδα.

Μετά την πώληση-μαμούθ του Πόνσε στο Χιούστον, ενδεχόμενη νέα πώληση μάλλον δεν θα ήταν και η καλύτερη εξέλιξη για το προφίλ που επιχειρεί να χτίσει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος.

Οι Κιτρινόμαυροι απάντησαν σε έντονο ύφος στον εκπρόσωπο του Πινέδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν:

«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές», ανέφερε σχετικώς η διοικητική διαρροή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς