28.9 C
Athens

Αναχωρεί για Σαρδηνία η εθνική πόλο Ανδρών, αυτή είναι η 16άδα του Θοδωρή Βλάχου

Ταξιδεύει την Κυριακή (30/6) το απόγευμα για τη Σαρδηνία η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που γίνεται εκεί 4-6 Ιουλίου, με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας Ιταλίας, της Κροατίας και της Ισπανίας.

Το Waterpolo Sardinia Cup θα αποτελέσει και το πρώτο δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η ομάδα θα μεταβεί αρχικά στην Όλμπια και από εκεί οδικώς στο Αλγκέρο, όπου θα πραγματοποιήσει πρώτα κοινή προετοιμασία με την Ιταλία κι έπειτα θα μετάσχει στο τουρνουά. Η αποστολή θα πετάξει με πτήσεις της Aegean, που είναι και επίσημος χορηγός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει επιλέξει για τη συγκεκριμένη αποστολή 16 πολίστες.

Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Γιώργος Δερβίσης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής κολύμβησης Γιώργος Μπλάνας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας):

Πέμπτη 4/7: 19:45 Κροατία – Ισπανία, 21:45 Ιταλία – Ελλάδα.

Παρασκευή 5/7: 19:45 Ελλάδα – Κροατία, 21:45 Ισπανία – Ιταλία.

Σάββατο 6/7: 19:45 Ελλάδα – Ισπανία, 21:45 Κροατία – Ιταλία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς