28.9 C
Athens

«Οι Ράπτορς περιμένουν τον Βεζένκοφ και δεν έχουν την πρόθεση να τον αφήσουν»

Καναδός ρεπόρτερ των Ράπτορς τοποθετήθηκε μετά από ιταλικό δημοσίευμα και ισχυρίστηκε ότι το Τορόντο δεν σχεδιάζει να αποδεσμεύσει τον Σάσα Βεζένκοφ

Το Τορόντο έχει στα χέρια του τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ και δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα φέρει το μέλλον όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Βούλγαρος αποχαιρετώντας το Σακραμέντο.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ αυξάνονται, ο έμπειρος ρεπόρτερ των Τορόντο Ράπτορς, Μάικλ Γκρέιντζ, υποστήριξε πως δεν είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα ότι φεύγει από το NBA ο πρώην άσος των Κινγκς και μάλιστα οι Ράπτορς τον υπολογίζουν για την προετοιμασία. Όλα αυτά, σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν πράγματα, όπως αναφέρει.

«Σύμφωνα, λοιπόν, με όσους μπορούν να γνωρίζουν, τα δημοσιεύματα ότι ο Σάσα Βεζένκοφ φεύγει από το ΝΒΑ για να παίξει στην Ελλάδα… δεν είναι αλήθεια. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στη συμφωνία του στο ΝΒΑ, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν έχουν σκοπό να τον παραιτηθούν και να περιμένουν να τον έχουν στην προετοιμασία. Προχωράμε», έγραψε στο «Χ» ο Γκρέιντζ που εργάζεται στο sportsnet, το υπ’ αριθμόν 1 καναδικό Μέσο.

Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση σε ιταλικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ για τέσσερα χρόνια έναντι 16 εκατ. ευρώ και απομένει η αποδέσμευση του παίκτη από τους Ράπτορς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς