34.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Βάμος: «Εκ των κορυφαίων που φόρεσαν το ερυθρόλευκο σκουφάκι»

Ο Μάρτον Βάμος για δύο χρόνια τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα στο πόλο Ανδρών ενώ έφτασε δύο φορές σε τελική φάση LEN Champions League.

Ο Ούγγρος με το φαρμακερό αριστερό αποχαιρέτησε τους Ερυθρόλευκους καθώς επιστρέφει στη Φερεντσβάρος με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι «φαρμάκι». Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς