35.1 C
Athens

Βεζένκοφ: Κρατάω τις καλές στιγμές από τους Κινγκς και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχαιρέτησε τους Σακραμέντο Κινγκς αναφέροντας πως ήταν μοναδική εμπειρία να φορέσει τη φανέλα τους ως rookie στο NBA και εμφανίστηκε ανυπόμονος για το μπασκετικό του μέλλον

Τους Σακραμέντο Κινγκς αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο 28χρονος έγινε ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους και ανήκει πλέον και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Βεζένκοφ εμφανίστηκε ανυπόμονος για τα όσα του επιφυλάσσει το μέλλον, ενώ χαρακτήρισε μοναδική εμπειρία το γεγονός πως αγωνίστηκε σαν rookie στους Σακραμέντο Κινγκς.

Στην παρθενική του σεζόν στο NBA, ο Βεζένκοφ μέτρησε 42 συμμετοχές στη regular season του NBA με απολογισμό 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά 12.2 λεπτά συμμετοχής.

Η ανάρτηση του:

«Το ότι έπαιξα τη σεζόν rookie με τους Σακραμέντο Κινγκς ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους στην πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με καλωσόρισαν από την πρώτη μέρα. Κρατάω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς