35.1 C
Athens

Ένας μήνας από την κατάκτηση του Conference: Το επετειακό βίντεο του Ολυμπιακού με στιγμές από τον τελικό

Πέρασε ένας μήνας από τη βραδιά που ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία φέρνοντας ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γυρίζει τον χρόνο πίσω, θυμίζοντας σε όλους τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην OPAP Arena

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα (29/6) από την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού που έφερε τον πρώτο ομαδικό ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο ποδοσφαίρου ανδρών στην Ελλάδα.

Το βράδυ της 29ης Μαΐου οι Ερυθρόλευκοι λύγισαν σε έναν συγκλονιστικό τελικό στην OPAP Arena τη Φιορεντίνα με γκολ του Ελ Κααμπί και επικρατώντας με 1-0 κατέκτησαν το Conference League.

Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονιστικές, με τους πανηγυρισμούς να κρατάνε μέχρι τις πρωινές ώρες και χιλιάδες κόσμος να έχει βγει στους δρόμους όλης της Ελλάδας για αυτή την ιστορική επιτυχία.

Έναν μήνα μετά, ο Ολυμπιακός δημοσιεύει… επετειακή παρακάμερα από τον τελικό κόντρα στους Βιόλα καταγράφοντας όλες τις στιγμές. Από το μεσημέρι της ημέρας όπου χιλιάδες φίλοι των Ερυθρόλευκων πήραν τον δρόμο για την OPAP Arena, το γκολ του Ελ Κααμπί, την απονομή και φυσικά τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα που κανείς φίλος του Ολυμπιακού δεν ήθελε να φύγει από τις κερκίδες. Φυσικά και οι συγκινητικές στιγμές με τον Γιαννάκη, τον οποίον αγκάλιασαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού και του έδωσαν το τρόπαιο γεμίζοντας τον χαρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς