34.2 C
Athens

ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι υπομονής με Μεϊτέ έχει φέρει την υπόθεση στα μέτρα των Ασπρόμαυρων

Οι δύο πλευρές βρίσκονται ξανά σε εντατικές επαφές την τελευταία εβδομάδα και ο χρόνος κυλάει υπέρ του Δικεφάλου, με τον Μεϊτέ να βλέπει τα όνειρα για πρόταση από τη Σαουδική Αραβία να απομακρύνονται

Μόνο τελειωμένη δεν είναι η περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ, καθώς όπως διαβάσατε πριν λίγες μέρες στον ΑΘΛΟ η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσέγγισε ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Μεϊτέ αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της ενδεκάδας που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας του, αποτελεί ποδοσφαιρική «καψούρα» του Ραζβάν Λουτσέσκου και η υπόθεση δεν θα μπορούσε να τελειώσει έτσι απλά.

Ο Δικέφαλος δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη των προηγούμενων ετών στο μεταγραφικό κομμάτι και τρέχει γρήγορα και με πίστη το πλάνο του. Ακόμη και ότι βγάζει προς τα έξω πως αποσύρει το ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές αποτελεί τακτική, κάτι που αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά που πλέον είναι παίκτης των Ασπρόμαυρων.

Κάπως έτσι και στην περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ έβγαλε προς τα έξω ότι αποσύρεται, αλλά δεν θα μπορούσε να σταματήσει να τον απασχολεί τόσο εύκολα ένας ποδοσφαιριστής που όλοι θέλουν στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ και Μεϊτέ κάθονται ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Και πράγματι την τελευταία εβδομάδα υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το κλίμα μάλιστα να έχει αντιστραφεί. Μεγάλο πλεονέκτημα για τους Ασπρόμαυρους ότι δεν προχωράει κάτι από τη Σαουδική Αραβία που περίμενε ο Γάλλος, με τις μέρες να κυλούν υπέρ του ΠΑΟΚ. Στα χρήματα δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, με τους Ασπρόμαυρους να προσφέρουν ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από τα 1,3 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Μάλιστα όλα δείχνουν πως θα τελειώσουν οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες (είτε θετικά είτε αρνητικά), με τις πιθανότητες να έχουν αντιστραφεί και να είναι υπέρ της παραμονής του 30χρονου χαφ στην Τούμπα. Μπορεί να έχει γίνει γνωστό πως η πρόταση στην Μπενφίκα έχει αποσυρθεί, αλλά στην πραγματικότητα τα 2 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ στους Πορτογάλους παραμένουν πάντα στο τραπέζι. Έτσι κι αλλιώς εφόσον ο Δικέφαλος τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, οι Αετοί της Λισαβόνας δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο μιας και θέλουν να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Τη Δευτέρα (1/7) ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και δεν αποκλείεται η πρώτη «επίσκεψη» στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές να γίνει από τον Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος θα πάει για να μείνει!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς