27.6 C
Athens

Ο Φλοίσβος ανανέωσε τον πασαδόρο Νίκο Χριστόπουλο

Στον Φλοίσβο παρέμεινε για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Νίκος Χριστόπουλος και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Volley League. Ο 21χρονος πασαδόρος συνεχίζει στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με βασικό στη θέση τον Κουβανό Γκόιντε.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο Νίκος Χριστόπουλος θα φορά τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο 21χρονος πασαδόρος έχει αγωνιστεί σε

2022-2024 Φλοίσβος Π. Φαλήρου

2021-2022 Ιωνικός Νίκαιας

2020-2021 Αστέρας Νίκαιας

2019-2020 Πανελλήνιος Γ.Σ.

2017-2019 Απόλλων Πατρών

2015-2017 ΑΕΠ Ολυμπιάδα

Έχει επίσης συμμετοχές με τα αναπτυξιακά τμήματα των εθνικών ομάδων

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Νίκος Χριστόπουλος τόνισε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Προσωπικά διανύω την τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Α.Ο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και είμαι πολύ χαρούμενος καθώς πρόκειται για ένα σοβαρό σωματείο με όραμα και εμπιστοσύνη στους φερέλπιδες αθλητές.

Όσον αφορά την νέα περίοδο, στόχος μας είναι να θέσουμε τις βάσεις ώστε ο Α.Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία και να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Το μεγάλο μας στοίχημα όμως είναι να καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο και ειδικότερα τη νεολαία του Παλαιού Φαλήρου στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και φυσικά να στηρίξει την προσπάθεια μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς