27.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Καραμπουρνιώτης εκπλήρωσε το όνειρό του και αποχώρησε μετά από επτά χρόνια

Μετά από επτά χρόνια και συνολικά εννέα τίτλους, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης αποχώρησε από την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό.

Ο Καραμπουρνιώτης που έχει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο ως οπαδός εκπλήρωσε το μεγάλο του όνειρο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και μετά από επτά χρόνια και εννέα τίτλους αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Γεννήθηκε Ολυμπιακός. Η μεγάλη του αγάπη ήταν μία, από μικρό παιδί. Μεγαλώνοντας, ασχολήθηκε με το χάντμπολ και πάντα, είχε ένα όνειρο: να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη και ριγωτή. Και τα κατάφερε, εκπλήρωσε το όνειρό του και με το… παραπάνω!

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης όχι απλά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Την τίμησε, έγραψε ιστορία. «Μάτωσε» τη φανέλα, τα έδωσε όλα για τον Θρύλο, από την πρώτη στιγμή και την πρώτη προπόνηση, έως την τελευταία. Πάντα με πάθος, με αγωνιστική «τρέλα», με αγάπη για την ομάδα της καρδιάς του!

Επτά χρόνια «ερυθρόλευκου» χάντμπολ, επτά χρόνια με τον «Κάρα». Παρών σε όλες τις στιγμές, από τη «γέννησή» του τμήματος, τον ιστορικό πρώτο τίτλο, έως τον πιο πρόσφατο, το πρωτάθλημα της Handball Premier 2023-24. Οι αναμνήσεις πολλές και σίγουρα, ανεξίτηλες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσα πρόσφερε. «Μπήκε» με την αξία του στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εξελίχθηκε σε μία από τις εμβληματικές μορφές του τμήματος χάντμπολ.

Από τη σεζόν 2017-18, κέρδισε εννιά τίτλους, τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας, τρία Κύπελλα, δύο Super Cup. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Το σημαντικότερο, όμως, «κέρδισε» μια δεύτερη οικογένεια, ένα δεύτερο «σπίτι». Το «όνειρο… τρελό» του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη έγινε πραγματικότητα!

«Κάρα», σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Για πάντα… ένας από εμάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς