29.5 C
Athens

Στην Κηφισιά ο Τζάρας ως το 2026

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Μάκη Τζάρα έδειξε η Κηφισιά, με την ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη να ανανεώνει για δύο χρόνια το συμβόλαιο του 19χρονου διαγωνίου.

Ο Τζάρας είχε τον ρόλο του αναπληρωματικού διαγώνιου την περασμένη σεζόν και θα συνεχίσει να ενισχύει την Κηφισιά ως το 2026.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Μάκη Τζάρα για 2 ακόμη χρόνια. Έτσι ο 19χρονος διαγώνιος θα αγωνίζεται με τους «κυανόλευκους» μέχρι τη σεζόν 2025-26.

Ο ταλαντούχος διαγώνιος κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου πήρε πολύτιμες εμπειρίες στη Volley League, ενώ το δικό του μπλοκ στα play off 5-7 κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ήταν αυτό που «σφράγισε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο της Κηφισιάς.

Ο Μάκης Τζάρας με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα της Κηφισιάς. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η περσινή χρόνια με βοήθησε να πετύχω τους προσωπικούς στόχους που είχα θέσει και να ζήσω κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι διαρκώς ως αθλητής και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα περίοδο και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο CEV Challenge Cup. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

Προηγούμενες ομάδες

2023-2024: ΑΟΠ Κηφισιάς
2018-2022: Α.Ο. Πρέβεζας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς