26.5 C
Athens

«Επαφή της Μπάγερν με τον Σπανούλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας»

Οι Γερμανοί τονίζουν πως η Μπάγερν Μονάχου έχει στο στόχαστρό της για τον πάγκο τον Βασίλη Σπανούλη και μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του μετά την ξαφνική αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο

Στον πάγκο της Μπασκόνια θα συνεχίσει ο Πάμπλο Λάσο, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψή του σχεδόν μία ώρα μετά το διαζύγιο του πολύπειρου τεχνικού με την Μπάγερν Μονάχου για «οικογενειακούς λόγους», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο βαυαρικός σύλλογος.

Αυτή η ξαφνική εξέλιξη φέρνει την Μπάγερν σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη να είναι ψηλά στη λίστα της σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Γερμανοί δημοσιογράφοι, που μάλιστα αναφέρουν ότι έχει γίνει μία πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών δίχως πάντως να έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση.

Παράλληλα, λέγεται πως τον θέλει «πακέτο» με τον κουμπάρο και συνεργάτη του στην εθνική Ελλάδας, Νίκο Ζήση, τον οποίο προορίζει για το ρόλο του γενικού διευθυντή.

Σημειώνεται πως ακόμα κι αν επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Σπανούλη και Μπάγερν δεν πρόκειται να επηρεαστεί η παρουσία του στην εθνική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με φόντο το Eurobasket.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς