29.5 C
Athens

ΑΕΚ – Άλκμααρ 0-6: Δέχθηκε τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και «φωνάζει» για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις (vid)

Η Ένωση προβλημάτισε με την κάκιστη εικόνα της στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, διασύρθηκε από την Άλκμααρ και έδειξε με κάθε τρόπο πως πρέπει να αλλάξει πολλά και κυρίως να ενισχυθεί σε κομβικές θέσεις της ενδεκάδας

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 από την Άλκμααρ στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό στην Ολλανδία και «φώναξε» για άμεση ενίσχυση σε κομβικές θέσεις της ενδεκάδας, σε άμυνα, μεσαία γραμμή, εξτρέμ και φορ!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχοντας αρκετούς βασικούς της εκτός πλάνων (λόγω των υποχρεώσεων τους σε Euro και Κόπα Αμέρικα) προβλημάτισε με την εικόνα της έχοντας τους νεαρούς Θεοχάρη και Αγγελόπουλο κάτω από την εστία και έδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι πρέπει να αλλάξει πολλά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 25 Ιουλίου.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε την καλοκαιρινή της προετοιμασία -σε επίπεδο φιλικών αγώνων- η ΑΕΚ.

Η Ένωση δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (κι άλλα τόσα στο δεύτερο) του αγώνα της με την ολλανδική Άλκμααρ δείχνοντας πως έχει πολλά αμυντικά κενά, σημαντικό πρόβλημα στο τέρμα αλλά και στην επίθεση καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει παρότι είχε δύο τετ α τετ με Μάνταλο και Γαλανόπουλο πριν το 20λεπτο.

ΤΟ 0-1 ΤΗΣ ΑΛΚΜΑΑΡ 

ΤΟ 0-2

ΤΟ 0-3 ΣΤΟ 44′

Ούτε στην επανάληψη μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της η Ένωση, με τον Αλμέιδα να δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες από τη Β’ ομάδα ελέω και των αρκετών απουσιών του, ευελπιστώντας πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει νέα πρόσωπα στην Ολλανδία με φόντο το δεύτερο φιλικό της ομάδας του στις 3 Ιουλίου απέναντι στη βελγική Βέχορστ.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι, Ελίασον, Φερνάντες.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Ζίνι, Τσιλούλης, Θεοδωρίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς