32.2 C
Athens

Footmercato: Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πολύ κοντά στη Φενέρ

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γαλλικού «Footmercato» ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται μία ανάσα από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και αναμένεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γαλλικού «Footmercato» ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε και δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Όπως μεταφέρουν οι Γάλλοι στο σχετικό τους αποκλειστικό ρεπορτάζ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επίσπευσε τις τελευταίες ημέρες τις διαδικασίες για να αποσπάσει την υπογραφή του Μαροκινού στράικερ (μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου) και φαίνεται πως βρίσκεται «μία ανάσα» από το να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια για να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον παίκτη και κορυφαίο σκόρερ του Conference League ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς αναμένεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Γάλλων τότε ο Ελ Κααμπί θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Τουρκία, καθώς έχει περάσει και από την Χατάισπορ από το 2021 μέχρι το 2023 σημειώνοντας 26 γκολ και 4 ασίστ σε 55 αγώνες.

Με τον Ολυμπιακό φέτος μέτρησε 33 γκολ σε σύνολο 50 αναμετρήσεων πετυχαίνοντας φυσικά και το αξέχαστο γκολ με κεφαλιά στον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς