27.6 C
Athens

«Κόπηκαν» οι Τανούλης, Κουζέλογλου και Μαντζούκας από την αποστολή της εθνικής Ελλάδας

Η εθνική Ελλάδας έπαιξε ωραίο μπάσκετ για μεγάλο διάστημα του τελευταίου φιλικού πριν το Προολυμπιακό τουρνουά απέναντι στις Μπαχάμες, επικράτησε άνετα με 102-75 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στη δράση όντας αρκετά κεφάτος αλλά άπαντες στις τάξεις της «γαλανόλευκης» να αγωνιούν για την κατάσταση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη.

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως τρεις ακόμη παίκτες θα «κοπούν» από την αποστολή ενόψει Προολυμπιακού αλλά φυσικά η πόρτα της εθνικής παραμένει ανοιχτή για όλους, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αυτοί που δεν συνεχίζουν στα γαλανόλευκα για το φετινό καλοκαίρι είναι οι Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας και Γιώργος Τανούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Από σήμερα, τρία παιδιά που μας βοήθησαν στην προετοιμασία και που έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά, ο Κουζέλογλου, ο Τανούλης και ο Μαντζούκας δεν θα είναι μαζί μας. Όπως είπα και πριν στα αποδυτήρια, δεν φεύγουν από την Εθνική. Η Εθνική είναι ανοικτή για όλους. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια και είμαστε όλοι μαζί. Και αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν αυτή τη φορά. Ίσως να είναι την επόμενη φορά. Η πόρτα της Εθνικής, όσο είμαι εγώ εδώ πέρα, θα είναι ανοικτή για όλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς