27.6 C
Athens

«Στους Ράπτορς με ανταλλαγή από τους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοφ»

Σύμφωνα με πηγές του ESPN ο Σάσα Βεζένκοφ θα γίνει trade από τους Κινγκς στους Ράπτορς, με τους οποίους -εφόσον ολοκληρωθεί το deal- θα μπει σε συζητήσεις για τον ρόλο του ώστε να αποφασίσει πού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται, όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς που σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι τον απέκτησαν ως trade -μαζί με τον Ντέβιον Μίτσελ- από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Σύμφωνα με πηγές του ESPN ο Σάσα Βεζένκοφ θα γίνει trade από τους Κινγκς στους Ράπτορς, με τους οποίους -εφόσον ολοκληρωθεί το deal- θα μπει σε συζητήσεις για τον ρόλο του ώστε να αποφασίσει πού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Στην Αμερική αποκαλύπτουν ακόμα πως ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς θα δοθεί από την ομάδα του Τορόντο στους Βασιλιάδες στα πλαίσια της συμφωνίας για trade μεταξύ των δύο ομάδων.

Σημειώνεται πως για την ώρα υπάρχει μία πληροφορία ότι ο Βεζένκοφ θα βρει ρόλο στο ρόστερ των Ράπτορς για τη νέα σεζόν αλλά τα πάντα θα ξεκαθαριστούν όταν κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες αλλά και τον προπονητή της ομάδας, τον Σέρβο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, ώστε να πάρει την οριστική απόφαση για το πού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το trade ήταν αναμενόμενο και πλέον μένει να φανεί (προσεχώς) ποια θα είναι η απόφαση του Βεζένκοφ, με τη μισή Ευρώπη να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Βεζένκοφ μέτρησε 42 συμμετοχές στη regular season του NBA με απολογισμό 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ ανά 12.2 λεπτά συμμετοχής ως παίκτης των Κινγκς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς