30.2 C
Athens

Ολυμπιακός και Μασούρας τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο

Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, δείχνοντας πως παρά το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού προτιμά την παραμονή του στον Πειραιά

Ο Γιώργος Μασούρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει στο αγαπημένο του Λιμάνι και τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός το προηγούμενο διάστημα «φλέρταρε» με τη μεταγραφή του στο εξωτερικό (με γνωστό το ενδιαφέρον της Μπόχουμ), ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον είναι πιο κοντά στην παραμονή του στον Πειραιά για χάρη των Κυπελλούχων Ευρώπης.

Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό ή επίσημο, αλλά το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή κι όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Μασούρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Conference League, ο 30χρονος Έλληνας άσος μέτρησε 9 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 52 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς