34.2 C
Athens

«Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου περί Καρυπίδη και στησίματος του Σπάρτη – Βέροια»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον λογαριασμό dpg7000 περί πρότασης στησίματος αγώνα από τον Θόδωρο Καρυπίδη προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με πληροφορίες του dikisports

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έγιναν μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης instagram, σύμφωνα με το dikisports.

Η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας Βιργινία Σακελλαροπούλου την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποστηρίξει σε story που ανέβηκε στον λογαριασμό του (dpg7000) ότι ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, του πρότεινε «πριν από καμιά δεκαετία» να στήσουν τον αγώνα Σπάρτης – Βέροιας. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ τόνισε ότι τον έδιωξε με τις κλωτσιές, αν και το 2018 τον υποδέχθηκε θερμότατα στο ΟΑΚΑ προκαλώντας μάλιστα την εντονότατη αντίδραση του Super 3.

Αιχμηρή προειδοποίηση SUPER 3 σε Καρυπίδη και «ευχούληδες»!

Το έγγραφο Σακελλαροπούλου διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και στη συνέχεια στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς