28 C
Athens

Η σκληρή τοποθέτηση του μάνατζερ του Γκος: «Οι ψευδείς πληροφορίες είναι προϊόν της ζέστης στα άδεια κεφάλια των insiders»

Ο μάνατζερ του Γουίλιαμς-Γκος, Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς, σε αυστηρό ύφος διέψευσε τους «insiders» που κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ τονίζοντας έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τοποθετήθηκε μέσω Instagram αναφορικά με τις φήμες που τον συνδέουν μεταγραφικά με άλλες ομάδες της Euroleague και πιο έντονα την Παρτιζάν, με τον Αμερικανό γκαρντ να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη ομάδα όλο το καλοκαίρι χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις πληροφορίες που κυκλοφορούν κυρίως στο εξωτερικό.

Το ίδιο έπραξε με ακόμα πιο «σκληρό» τρόπο και αυστηρό ύφος και ο μάνατζέρ του, Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς, λίγο αργότερα τονίζοντας πως ο εκπρόσωπός του έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν και πως οι ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι μάλλον προϊόν της ζέστης και της κλιματικής αλλαγής στα άδεια κεφάλια των insiders, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ για τη σεζόν 2024/25. Όλος αυτός ο σωρός ψευδών πληροφοριών είναι πιθανότατα προϊόν αυτής της μεγάλης ζέστης και των πιθανών κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη και της επίπτωσης στα άδεια κεφάλια των ‘insiders’. Ή υπάρχουν Πινόκιο εδώ γύρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς