28.1 C
Athens

«Ο Βεζένκοφ μπορεί να καταλήξει στους Μπουλς στα πλαίσια της ανταλλαγής για τον ΛαΒίν»

Δημοσίευμα στις ΗΠΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Βούλγαρος αστέρας να συνεχίσει στο NBA με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς ως trade από τους Σακραμέντο Κινγκς στα πλαίσια της συμφωνία με τους «Ταύρους» για την απόκτηση του Ζακ ΛαΒίν

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ παραμένει μετέωρο με τον Βούλγαρο αστέρα να έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Κινγκς ενόψει της νέας σεζόν αλλά να μην είναι βέβαιο ακόμα το αν θα ψαχτεί για τη συνέχειά του στο NBA ή θα επιδιώξει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Πάντως, νέο δημοσίευμα του «clutchpoints» στην Αμερική τον εμπλέκει στο σενάριο της συμφωνίας Μπουλς-Κινγκς για την ανταλλαγή του Ζακ ΛαΒίν που βρίσκεται κοντά στο Σακραμέντο ως trade.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία των δύο ομάδων, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Μπουλς θα αποκτούσαν στα πλαίσια της ανταλλαγής τον Κέβιν Χέρτερ, τον Χάρισον Μπαρνς, τον Σάσα Βεζένκοβ, No13 pick στο NBA Draft, αλλά και επιλογές δεύτερου γύρου στο NBA Draft για το 2025 και 2026.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση που θα πάρει ο παίκτης για το αν επιχειρήσει να δοκιμάσει μια ακόμα χρονιά στο ΝΒΑ ή αν τελικά επιλέξει να επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι το καλοκαίρι ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σακραμέντο αντί 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς